Rüyada sevgilini sarhoş görmek

Rüyada sevgilini sarhoş görmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, yeni kısmetlere nail olacağına, aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, muradınıza ereceğinize, toplum içindeki saygınlığının artacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilini sarhoş gördüyseniz:

  • Sizi kimse tutmuyor sonuçta, farklı şeyler denemeye hazır olun.

Rüyada sevgiliyi sarhoş görmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, rızkının da genişleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilini sarhoş görmek kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine yorulur.

Rüyada sevgilinin sarhoş olduğunu görmek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi sarhoş görmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine yorulur.

Rüyada sarhoş sevgili görmek yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilini sarhoş görmek keyfin ve ağız tadının kaçacağına, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına inanılır.

Rüyada sarhoş erkek görmek yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşlarını sarhoş görmek güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments