Rüyada arkadaşlarını sarhoş görmek

Rüyada arkadaşlarını sarhoş görmek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada arkadaşlarını sarhoş gördüyseniz:

  • Sizi sürekli zorlayan veya siz göz ardı etmeye çalıştıkça kendini hatırlatan bazı konular olabilir.

Rüyada arkadaşı sarhoş görmek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, sevdiklerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada erkek arkadaşını sarhoş görmek sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına delalettir.

Rüyada bir arkadaşını sarhoş görmek düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının sarhoş olduğunu görmek gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarını sarhoş görmek güzel bir evlilik yaşanacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını sarhoş görmek hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına işaret eder.

Rüyada sarhoş kişi görmek eğer işsizse iş bulacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada içip sarhoş olmamak eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments