Rüyada sarhoş erkek görmek

Rüyada sarhoş erkek görmek çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, adaletin geleceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarhoş erkek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilere zaman ayırın.

Rüyada erkek arkadaşını sarhoş görmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına delalettir.

Rüyada sarhoş erkek görmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına işarettir.

Rüyada sarhoş bir erkek görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, bazen fakirlik görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarhoş gibi olmak yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına işaret eder.

Rüyada birinin sarhoş görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına delalettir.

Rüyada sarhoş koca görmek ruhuna hayrat yapılacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdığını sarhoş görmek yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada sarhoş komşu görmek hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, geleceğine bakacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments