Rüyada eski sevgiliyi sarhoş görmek

Rüyada eski sevgiliyi sarhoş görmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, itibar kaybedeceğine, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi sarhoş gördüyseniz:

  • Elinizden geldiğince yeni birşeyler almamaya özen göstermelisiniz.

Rüyada eski sevgiliyi sarhoş görmek karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilini sarhoş görmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına delalet eder.

Rüyada sarhoş sevgili görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilini sarhoş görmek belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi sarhoş görmek hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin sarhoş olduğunu görmek çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliye yemek vermek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin nişanlandığını duymak ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, ev sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
İrmak

Merhaba ben eski nişanlımı meyhane tarzı bi yerde kadın erkek karışık bir masada alkol alıp eğlenirken gördüm kiskandigimi ve üzüldüğümü hissederken o rüyamda bi anda acı çeker gibi oldu çok kötü bir hisle uyandm lütfen yorumlar mısınız

Melisa

Rüyamda 1 buçuk yıllık eski sevgilimi gördüm.Arkadaşlarıylaydı 2 kız 2erkek şeklinde.Sadece o çok sarhoştu yanındaki kızı gönderip ayıltamaya çalıştım halinden çok memnun görünüyordu koynumda falan yatıyordu rüyada da ayrıyız bu arada.Ve en önemlisi şuan gerçek hayatta sevgilisi var