Rüyada sevgilinin sarhoş olduğunu görmek

Rüyada sevgilinin sarhoş olduğunu görmek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, yaşamını daha iyi planlayacağına, dünya işlerinden uzaklaşmaya, allah’a yakın olmaya, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin sarhoş olduğunu gördüyseniz:

  • Hayatınız daha rahat bir şekil kazanıyor.

Rüyada sevgilini sarhoş görmek artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilini sarhoş görmek bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sarhoş sevgili görmek sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin sarhoş olduğunu görmek kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyi sarhoş görmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi sarhoş görmek hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Rüyada içip sarhoş olmamak sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada viski içip sarhoş olmak zorlukların ve sorunların aşılacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments