Rüyada sarhoş sevgili görmek

Rüyada sarhoş sevgili görmek aradığı aşkı bulacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada sarhoş sevgili gördüyseniz:

  • Gerek sosyal, gerek duygusal ilişkilerde bağımsızlık ihtiyacı duymanız olasıdır.

Rüyada sevgiliyi sarhoş görmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına inanılır.

Rüyada sevgilini sarhoş görmek rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin sarhoş olduğunu görmek sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine işaret eder.

Rüyada sarhoş sevgili görmek zararların yakında telafi edileceğine, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilini sarhoş görmek dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi sarhoş görmek hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına delalettir.

Rüyada sarhoş bi adam görmek bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına işarettir.

Rüyada bira içip sarhoş olmak kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments