Rüyada sevdiğinin dudağından öpmek

Rüyada sevdiğinin dudağından öpmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, sorunların günden güne azalacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Farklı çalışmalar, sosyal aktiviteler esnasında aksilikler, arkadaşlarınızla ilişkilerinizde yanlış anlaşaılmalar söz konusu olabilir veya bir tanıdığınız size destek olabilir.

Rüyada sevdiğini dudaktan öpmek yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi dudaktan öpmek ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine delalettir.

Rüyada sevdiği kişiyi dudağından öpmek ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin dudağından öpmek saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin kızı dudaktan öpmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kızı dudağından öpmek rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, yeni işlerin geleceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kızı dudağından öpmek sevinçli haberlere, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin insanı dudağından öpmek kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments