Rüyada sevdiğin kızı dudağından öpmek

Rüyada sevdiğin kızı dudağından öpmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının allah yolunda kullanılacağına, yaşamının belli bir düzene oturacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık bazı teklifler hayatınızı bambaşka bir noktaya çevirebilir.

Rüyada sevdiğin kızı dudağından öpmek acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği kızı dudağından öpmek kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kızı dudaktan öpmek bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına inanılır.

Rüyada kızı dudaktan öpmek kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızı dudağından öpmek dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızın dudağından öpmek ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada kızı dudaklarından öpmek sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına delalettir.

Rüyada bir kızı dudaktan öpmek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, huzur bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments