Rüyada sevdiğin insanı dudağından öpmek

Rüyada sevdiğin insanı dudağından öpmek hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, saygınlığına da saygınlık katacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin insanı dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Küçük bir gayretle çok güzel sonuçlar elde edebilirsiniz.

Rüyada sevdiğin insanı dudağından öpmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyi dudağından öpmek kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğini dudaktan öpmek yaşam refahının düşeceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin dudağından öpmek afiyette giden düzeninden olacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kızı dudağından öpmek eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder rüyada yarış kazanmak kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi dudağından öpmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kızı dudaktan öpmek ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyi dudaktan öpmek uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments