Rüyada sevdiğin kişiyi dudaktan öpmek

Rüyada sevdiğin kişiyi dudaktan öpmek düşmanlarına da dost olacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, canının ve malının garantide olacağına, kendisini allah’a yakın hissedeceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri önceden tahmin edebilir, karşınızdaki kimselerin duygularını hissedebilirsiniz.

Rüyada sevdiği kişiyi dudağından öpmek kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi dudaktan öpmek yeni çalışmalar ortaya konacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi dudağından öpmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada bir kişiyi dudağından öpmek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına işarettir.

Rüyada sevdiği kızı dudağından öpmek tüm sıkıntıların giderileceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kızı dudağından öpmek renk ve eğlence geleceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kızı dudaktan öpmek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinin dudağından öpmek çalıştığına değeceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments