Rüyada sevdiğini dövmek

Rüyada sevdiğini dövmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğini dövmek gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki yükleri çevrenize dağıtmaktan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada sevdiği kadını dövmek gönlünce harcama yapmasına, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini dövmek heveslerinin biteceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini dövdüğünü görmek mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin arkadaşını dövmek allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kızı dövmek yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, sorunların günden güne azalacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişiyi dövmek yolunda gideceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kızı dövmek yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin insanı dövmek aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments