Rüyada sevdiği kızı dövmek

Rüyada sevdiği kızı dövmek yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine inanılır.

Rüyada sevdiği kızı dövmek gördüyseniz:

  • Yeni bir aleti, ürünü veya yaşam tarzını empoze etmeye çalışan kişiler mucizelerden bahsediyor olabilirler, daha şüpheci olmakta fayda var.

Rüyada sevdiğin kızı dövmek yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kızı dövmek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine tabir olunur.

Rüyada bi kızı dövmek haneye bereket geleceğine, düze çıkacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığın bir kızı dövmek hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, işlerdeki verimin artacağına işaret eder.

Rüyada anne kızını dövmek çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine tabir olunur.

Rüyada kızını tokatla dövmek hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına delalet eder.

Rüyada üvey kızını dövmek düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine alamet eder.

Rüyada öz kızını dövmek değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments