Rüyada sevdiğin kızı dövmek

Rüyada sevdiğin kızı dövmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, dinde olgunlaşacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kızı dövmek gördüyseniz:

  • İyi niyetli olsanız da herkes yapmak istediğiniz ya da yaptığınız şeyi anlamayabilir.

Rüyada sevdiği kızı dövmek anlaşmazlıkların baş göstereceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kızı dövmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir kızı dövmek çözüm bulmak için fikir danışacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada babasının kızını dövdüğünü görmek bir işi rakiplerine kaptıracağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının kızını dövdüğünü görmek sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baba kızını dövmek iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, ömrünün uzun olacağına tabir olunur.

Rüyada kızını dövmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına işaret eder.

Rüyada kendi kızını dövmek kişinin başarılarının artacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments