Rüyada sevdiği kadını dövmek

Rüyada sevdiği kadını dövmek kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, kalıcı başarıyı yakalayacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kadını dövmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız kavgalı da olabilir, mutlu da olabilir.

Rüyada sevdiği kadını dövmek mutluluğun ve kazancın azalacağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada kadını dövmek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, kazancının azalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadın dövmek eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin kadını dövdüğünü görmek elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, hile ile mal elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kadın dövmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığın bir kadını dövmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına işarettir.

Rüyada kadın dövmek gelirin tükeneceğine, zafer ve bol kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kadını dövdüğünü görmek aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments