Rüyada sevdiği kişiyi dövmek

Rüyada sevdiği kişiyi dövmek kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi dövmek gördüyseniz:

  • Planlarda sıklıkla değişiklikler yapılması gerekebilir.

Rüyada sevdiği kişiyi dövmek istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, çok büyük miktarda kazanç getireceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi dövmek işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kişiyi dövdüğünü görmek tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada ölen kişiyi dövmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada üç kişiyi dövmek herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, gitmediği yerlere gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok kişiyi dövmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, geçim için verdiği savaşın kızışacağına yorulur.

Rüyada birçok kişiyi dövmek maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine işarettir.

Rüyada kişi dövmek maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments