Rüyada sevdiğini dövdüğünü görmek

Rüyada sevdiğini dövdüğünü görmek şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, daha rahat bir hayatı olacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini dövdüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kurallar ya da aniden ortaya çıkan yerel yasalar veya prensipler nedeniyle dikkatiniz dağılabilir.

Rüyada sevdiğini dövdüğünü görmek ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyi dövmek yarar getireceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin birini dövmek hayırlı işe, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kızı dövmek iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı dövmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği birini dövmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin arkadaşını dövmek makam sahibi olacağına, yükseleceğine, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğini dövmek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments