Rüyada sevdiğini başka kızla görmek

Rüyada sevdiğini başka kızla görmek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, saygınlık kazanacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına delalettir.

Rüyada sevdiğini başka kızla gördüyseniz:

  • Evinizde, dikkatsizlikten kaynaklanan küçük bir zarar olabilir.

Rüyada sevdiği erkeği başka kızla görmek büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kızı başka bir erkekle görmek başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin erkeği başka kızla görmek yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin erkeği başka bir kızla görmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği kızı başka erkekle görmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, maddi olarak epey kayıp verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini başka kızla görmek anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğini başka bir kızla görmek garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi başka bir kızla görmek kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments