Rüyada sevdiğini başka bir kızla görmek

Rüyada sevdiğini başka bir kızla görmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, mutlu bir insan olunacağına, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, işinde profesyonel kimse olacağına, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğini başka bir kızla gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin sevgilerini veya bağlılıklarını test etme arzunuzu bastırmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada sevdiği kızı başka erkekle görmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin erkeği başka bir kızla görmek iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin erkeği başka kızla görmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına delalettir.

Rüyada sevdiği erkeği başka kızla görmek her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini başka kızla görmek maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kızı başka bir erkekle görmek tabiri caizse ağız tadından olacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğini başka bir kızla görmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada eşini başka kızla görmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments