Rüyada sevdiği kızı başka erkekle görmek

Rüyada sevdiği kızı başka erkekle görmek daha fazlası olsun diye değil, allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, ünleneceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği kızı başka erkekle gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı doğru şekilde paylaştırmadan harekete geçmemenizde fayda var.

Rüyada sevdiği erkeği başka kızla görmek yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkeği başka bir kızla görmek ticaretin önünün açılacağına, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin erkeği başka kızla görmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kızı başka bir erkekle görmek sahip olunan gücün kaybedileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği kızı başka erkekle görmek içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini başka bir kızla görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini başka kızla görmek çok kötü sonuçlar doğuracağına, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada erkek arkadaşını başka bir kızla görmek bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments