Rüyada sevdiği erkeği başka kızla görmek

Rüyada sevdiği erkeği başka kızla görmek ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, düşmanlarının güçleneceğine, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği erkeği başka kızla gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneme isteğiniz artıyor.

Rüyada sevdiğin erkeği başka bir kızla görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kızı başka bir erkekle görmek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, dualarına karşılık alacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkeği başka kızla görmek kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği kızı başka erkekle görmek işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına işarettir.

Rüyada sevdiği erkeği başka kızla görmek zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına yorulur.

Rüyada sevdiğini başka kızla görmek kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, güzel davetler alacağına yorulur.

Rüyada sevdiğini başka bir kızla görmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına rivayet eder.

Rüyada erkek arkadaşını başka bir kızla görmek çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments