Rüyada sevdiğin erkeği başka kızla görmek

Rüyada sevdiğin erkeği başka kızla görmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, çok kötü sonuçlar doğuracağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkeği başka kızla gördüyseniz:

  • Yakın dostlarınızı, sevdiğiniz kimseleri kendi çevrenizde bulundurmalısınız, çıkabilecek soğukluk sizi çok fazla üzebilir.

Rüyada sevdiği kızı başka erkekle görmek elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kızı başka bir erkekle görmek insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği erkeği başka kızla görmek hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkeği başka bir kızla görmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin erkeği başka kızla görmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğini başka kızla görmek küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini başka bir kızla görmek sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşını başka bir kızla görmek hoşluklarla karşılaşacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments