Rüyada sevdiğin kişiyi yanaktan öpmek

Rüyada sevdiğin kişiyi yanaktan öpmek kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanaktan öpmek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileriyle ilgili bazı beklentilerinizin boşa çıkması mümkündür.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanaktan öpmek allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişinin yanağından öpmek ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, evlerindeki huzurun artacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanağından öpmek ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine inanılır.

Rüyada sevdiği kişiyi yanağından öpmek stresini ve yorgunluğunu atacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada aşık olduğun kişiyi yanağından öpmek rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini yanağından öpmek yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kızı yanaktan öpmek onların başarıları ile övüneceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin yanağından öpmek sevdiği birini kırmaya, kafasının da rahat edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments