Rüyada sevdiğin kişiyi yanağından öpmek

Rüyada sevdiğin kişiyi yanağından öpmek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, elin bollaşacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Çevrenizde süregelen olayları gereksiz yere büyütmeyin.

Rüyada sevdiğin kişinin yanağından öpmek uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanaktan öpmek maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, farklı şeyler deneyeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanağından öpmek sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişiyi yanağından öpmek eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına işarettir.

Rüyada aşık olduğun kişiyi yanağından öpmek sıkıntıların bir anda biteceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kızı yanağından öpmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin yanağından öpmek hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin insanı yanağından öpmek nimet ve berekete ereceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments