Rüyada sevdiği kişiyi yanağından öpmek

Rüyada sevdiği kişiyi yanağından öpmek elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Harekete geçmelisiniz.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanağından öpmek çok güzel haberler ile dönüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişinin yanağından öpmek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi yanağından öpmek yeni yerler göreceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanaktan öpmek rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişiyi yanağından öpmek mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine yorulur.

Rüyada sevdiğini yanağından öpmek zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin yanağından öpmek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kızı yanağından öpmek dertleşerek moral bulacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments