Rüyada sevdiğin kişinin yanağından öpmek

Rüyada sevdiğin kişinin yanağından öpmek sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Aileden birinin hastalığı sizi son kötü etkileyebilir.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanaktan öpmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanağından öpmek düşünceli ve dalgın olacağına, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin yanağından öpmek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi yanağından öpmek sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada aşık olduğun kişiyi yanağından öpmek kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kızı yanağından öpmek moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin yanağından öpmek işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kızı yanaktan öpmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments