Rüyada aşık olduğun kişiyi yanağından öpmek

Rüyada aşık olduğun kişiyi yanağından öpmek makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, kötü duygularını yeneceğine, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına alamet eder.

Rüyada aşık olduğun kişiyi yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Verilecek sözler yeni anlaşmalar yapılmasını kolaylaştırabilir.

Rüyada aşık olduğun kişiyi yanağından öpmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanağından öpmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişiyi yanağından öpmek endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin yanağından öpmek kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanaktan öpmek el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada aşık olunan kişiyi öpmek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, karşılığını bulacağına alamet eder.

Rüyada aşık olduğun kişiyi öpmek amaçlarınızın gerçekleşeceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada aşık olduğu kişiyi öpmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments