Rüyada sevdiğinin yanağından öpmek

Rüyada sevdiğinin yanağından öpmek işinde aranan biri haline geleceğine, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, sorunların üzüntülere neden olacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Zorluklardan kaçmamalısınız.

Rüyada sevdiğin kızı yanağından öpmek yolunda devam edeceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin yanağından öpmek neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinin yanağından öpmek çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kızı yanaktan öpmek çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi yanağından öpmek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, elindeki işi rayına oturtacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini yanağından öpmek kazancının yerine gelmesine, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin insanı yanağından öpmek gönlünce bir yaşamı olacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanaktan öpmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments