Rüyada sevdiğini yanağından öpmek

Rüyada sevdiğini yanağından öpmek tövbelerinin kabul olacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğini yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Hayatınızda olumlu adımlar atmak istiyorsanız harekete geçmelisiniz.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanaktan öpmek yeni iş kollarına girileceğine, rahat bir hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı yanaktan öpmek umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların allah’ın izni ile açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin yanağından öpmek sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği kişiyi yanağından öpmek atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin insanı yanağından öpmek sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinin yanağından öpmek hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada sevdiğini yanağından öpmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanağından öpmek pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, eline haram para geçeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments