Rüyada sevdiğin erkeğin elini tuttuğunu görmek

Rüyada sevdiğin erkeğin elini tuttuğunu görmek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, aniden evlilik kararı alacağına, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, eşe dosta yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkeğin elini tuttuğunu gördüyseniz:

  • İnsanlar önemsenmedikleri veya önemsenmediklerini sandıkları zaman daha uzun süreli bir hafızaya sahip olabiliyor, hatırlamanızda fayda var.

Rüyada sevdiğin erkeğin elini tuttuğunu görmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, zor zamanların böylece geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin elini tuttuğunu görmek kısmetlerini de göremeyeceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği insanın elini tuttuğunu görmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birinin elini tuttuğunu görmek sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin başkasının elini tuttuğunu görmek az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinin elini tuttuğunu görmek bol rızık sahibi olunacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine rivayet eder.

Rüyada erkek arkadaşının elini tuttuğunu görmek bereket ve zenginliğe kavuşacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin elini tuttuğunu görmek parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Sude

Rüyamda plotoniğimin elini kalabalık bir ortamda tutuyordum bir anda o da sevinip yukarı kaldırıyor sonra ben nedense bırakıyorum bana neden gibi bakıyor
Anlamı nedir?

Ali

Mrb.calistigim fabrikada yim sevdiğim bi kız arkadaşım (önceden duygusal bi bağ vardı) la beraber. Sonra ben elimmi bir yere dayamisim kız gelip elimi tutuyor. Ben seviniyorum. Sonra yan taraftan fabrikanın müdürü ve 7.8 tane tanımadığım bi adam beliriyor.arkadasima diyorum ki müdür görüyor elimi tutuyorsun. Gülümseyerek umrumda değil dedi.sonra müdür bizi diğer adamlarla beraber bi çember yaptı sonra neden olduğunu bilmiyorum 5 dolar bi para verdi ama neden bilmiyorum. Konuşmalar falan oldu işte uyandım.