Rüyada sevdiğinin başkasının elini tuttuğunu görmek

Rüyada sevdiğinin başkasının elini tuttuğunu görmek çözüm bulmak için fikir danışacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, helal lokma yiyeceğine, maddi açıdan çok zorlanılacağına, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, işlerinin allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, rahat geçinerek yaşayacağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin başkasının elini tuttuğunu gördüyseniz:

  • Yeni bir iş teklifiyle karşılaşabilir, sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin birinin elini tuttuğunu görmek kul hakkına girmeyeceğine, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkeğin elini tuttuğunu görmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin elini tuttuğunu görmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği insanın elini tuttuğunu görmek herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin başkasının elini tuttuğunu görmek evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin elini tuttuğunu görmek dünyasının bir anda değişeceğine, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine rivayet eder.

Rüyada elinde balık tuttuğunu görmek devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, hayırlı işlere girişileceğine inanılır.

Rüyada elini tuttuğunu görmek rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments