Rüyada erkek arkadaşının elini tuttuğunu görmek

Rüyada erkek arkadaşının elini tuttuğunu görmek sadece makamının değil kazancının da artacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, başarılı adımlar atacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, aile saadetinin artacağına, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşının elini tuttuğunu gördüyseniz:

  • Her şey yeterince açık olmayabilir.

Rüyada erkek arkadaşının elini tuttuğunu görmek kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir arkadaşının elini tuttuğunu görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının elini tuttuğunu görmek kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, hasta ve üzgün olacağına delalettir.

Rüyada bir erkeğin elini tuttuğunu görmek uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin erkeğin elini tuttuğunu görmek bir sebeple ortaklığın bozulacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine alamet eder.

Rüyada erkek arkadaşın elini tutmak hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına rivayet eder.

Rüyada erkek arkadaşla el ele tutuşmak sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada erkek arkadaşıyla el ele tutuşmak mal edineceğine, iş sahibi olacağına, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments