Rüyada sevdiğinin elini tuttuğunu görmek

Rüyada sevdiğinin elini tuttuğunu görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinin elini tuttuğunu gördüyseniz:

  • Bir süredir beklediğiniz bir olay gerçekleşebilir.

Rüyada sevdiği insanın elini tuttuğunu görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinin başkasının elini tuttuğunu görmek çok büyük mutluluklar duyacağına, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin elini tuttuğunu görmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birinin elini tuttuğunu görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin elini tuttuğunu görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin erkeğin elini tuttuğunu görmek çok kazançlı yatırımlara gireceğine, huzursuz ve mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin başkasının elini tuttuğunu görmek işinin her geçen gün büyüyeceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin elinizi tuttuğunu görmek nazar eden insanların haddini bildireceğine, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments