Rüyada sevdiğin birinin elini tuttuğunu görmek

Rüyada sevdiğin birinin elini tuttuğunu görmek uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, kariyer sahibi olacağına, sürekli ağlamaklı olacağına, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin birinin elini tuttuğunu gördüyseniz:

  • Bazı ilişki ya da iş birilikleriniz değişime uğruyor olabilir.

Rüyada sevdiğin erkeğin elini tuttuğunu görmek kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin başkasının elini tuttuğunu görmek yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin elini tuttuğunu görmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine işarettir.

Rüyada sevdiği kişinin elini tuttuğunu görmek tartışmaların son bulacağına, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin birinin elini tuttuğunu görmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, rahatlık içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada sevdiği insanın elini tuttuğunu görmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin elini tuttuğunu görmek iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının elini tuttuğunu görmek keyfinin olmayacağına, güzel günler için yaşayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments