Rüyada sevdiği kişinin elini tuttuğunu görmek

Rüyada sevdiği kişinin elini tuttuğunu görmek sorunların ve engellerin biteceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, rahatın ve konforun geleceğine, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, acıların ve gözyaşının dineceğine, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve allah’a şükredecek durumlara geleceğine, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişinin elini tuttuğunu gördüyseniz:

  • Şimdilik plan aşamasını geçmemenizde fayda var.

Rüyada sevdiği kişinin elini tuttuğunu görmek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada aşık olduğun kişinin elini tuttuğunu görmek nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin elini tuttuğunu görmek dünya mallarına karşı hırslanacağına, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin başkasının elini tuttuğunu görmek bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin erkeğin elini tuttuğunu görmek ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birinin elini tuttuğunu görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği insanın elini tuttuğunu görmek çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle el ele tutuşmak her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments