Rüyada sesini duymamak

Rüyada sesini duymamak elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, zevkli ve güzel hale geleceğine inanılır.

Rüyada sesini duymamak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarıyla ilgilenerek zaman kaybediyorsunuz.

Rüyada sesini duymamak üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına delalet etmektedir.

Rüyada pişmanlık duyan birini görmek rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada duymadığını görmek para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada kulağı duymamak hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada duymamazlıktan gelmek kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada kulakları duymamak kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini duymamak çok daha büyük adımların atılacağına, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada kulağının duymadığını görmek anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments