Rüyada kulakları duymamak

Rüyada kulakları duymamak işinin gücünün yaver gideceğine, ettikleri duanın kabul olacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, ticarette başarılı olacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına yorulur.

Rüyada kulakları duymamak gördüyseniz:

  • Ay sıkıntısı olmadık sinirsel gerilimler getirebilir.

Rüyada kulakları duymamak zamanla daha çok para elde edeceğine, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada kulağının duymadığını görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, yaşananları unutturacağına rivayet eder.

Rüyada kulağı duymamak sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine inanılır.

Rüyada pişmanlık duyan birini görmek eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, farklı iş alanlarına yöneleceğine rivayet eder.

Rüyada konuşulanı duymamak en yukarılara çıkacağına, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına yorulur.

Rüyada duymadığını görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada sesini duymamak o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına işarettir.

Rüyada birini duymamak maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments