Rüyada duymadığını görmek

Rüyada duymadığını görmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine delalet eder.

Rüyada duymadığını gördüyseniz:

  • Bazı olaylardan şüphelenilmesi yerinde olabilir veya bazı konulardan şüphelenmenizi istemeyen kişiler var.

Rüyada duymamazlıktan gelmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına delalet eder.

Rüyada kulağı duymamak bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına alamet eder.

Rüyada birini duymamak geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada konuşulanı duymamak musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına yorulur.

Rüyada pişmanlık duyan birini görmek sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada duymadığını görmek sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine delalet eder.

Rüyada kulakları duymamak rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kulağının duymadığını görmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments