Rüyada duymamazlıktan gelmek

Rüyada duymamazlıktan gelmek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, daha çok önemli başarılara sahip olacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada duymamazlıktan gelmek gördüyseniz:

  • Flu veya destekçi olmayan atmosfer yanlış adımları körükleyebilir.

Rüyada duymamazlıktan gelmek kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada konuşulanı duymamak büyük başarılara kazanılacağına, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada duymadığını görmek hüsrana uğrayacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına delalettir.

Rüyada pişmanlık duyan birini görmek çok sayıda borca gireceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına işaret eder.

Rüyada kulağının duymadığını görmek iyi şeyler yaşayacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine alamet eder.

Rüyada kulakları duymamak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada birini duymamak kurulu düzeninin olacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına delalettir.

Rüyada sesini duymamak geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments