Rüyada birini duymamak

Rüyada birini duymamak buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, iyileşme göstereceğine, saygınlığına da saygınlık katacağına işarettir.

Rüyada birini duymamak gördüyseniz:

  • Farkında bile olmadığınız, kapalı kapılar ardındaki bazı çalışmaların planlandığı gibi gitmemesi sosyal hayatınızda veya iş yaşamınızda sizin avantajınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada birini duymamak eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına rivayet eder.

Rüyada konuşulanı duymamak çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine alamet eder.

Rüyada kulağı duymamak sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine delalettir.

Rüyada kulakları duymamak istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, vefalı bir insan olacağına işaret eder.

Rüyada kulağının duymadığını görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada duymamazlıktan gelmek maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada pişmanlık duyan birini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, bahtının açık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada duymadığını görmek moral ve sermaye kaybedeceğine, dertlerinin biteceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments