Rüyada kulağının duymadığını görmek

Rüyada kulağının duymadığını görmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, moral bozukluğu yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kulağının duymadığını gördüyseniz:

  • Gerekeni uygularsanız öncelikle maddi açıdan kazanç getirebilir.

Rüyada kulağının duymadığını görmek rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına delalet etmektedir.

Rüyada kulağı duymamak evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine işaret eder.

Rüyada kulakları duymamak karşısına hayırlı kapıların açılacağına, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada pişmanlık duyan birini görmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada konuşulanı duymamak önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına yorulur.

Rüyada birini duymamak mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada duymamazlıktan gelmek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada duymadığını görmek sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, emeğinden hayır göreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments