Rüyada kulağı duymamak

Rüyada kulağı duymamak sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, kısmetinin ve şansının da açık olacağına, iftiraya maruz kalınacağına, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, her türlü kötülükten uzakdurulacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına alamet eder.

Rüyada kulağı duymamak gördüyseniz:

  • Yeni teklifler alabilirsiniz.

Rüyada kulakları duymamak haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada kulağı duymamak okul gibi hayratlar yaptırılacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına yorulur.

Rüyada kulağının duymadığını görmek sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya delalet eder.

Rüyada duymadığını görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada duymamazlıktan gelmek yeni bir eve taşınacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına delalettir.

Rüyada birini duymamak başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada pişmanlık duyan birini görmek dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına delalettir.

Rüyada konuşulanı duymamak yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments