Rüyada sel suyunda boğulmak

Rüyada sel suyunda boğulmak dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada sel suyunda boğulmak gördüyseniz:

  • Risk almamanızda fayda var.

Rüyada sel suyunda boğulmak sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine delalet eder.

Rüyada selde boğulan birini görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına rivayet eder.

Rüyada selde boğulduğunu görmek arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, işlerde aksilikler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada selde boğulan birini kurtarmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına alamet eder.

Rüyada bulanık su sel görmek önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sel suyundan kurtulmak uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada temiz sel suyu görmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine delalettir.

Rüyada kirli sel suyu görmek rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments