Rüyada kirli sel suyu görmek

Rüyada kirli sel suyu görmek elindeki işi rayına oturtacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, kendisi için mal mülk alacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada kirli sel suyu gördüyseniz:

  • İhmalkar davranışlardan kaçınmalısınız.

Rüyada kirli sel suyu görmek giderileceğine, bazen de rahat geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sel bulanık su görmek çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada sel suyunda kaybolmak sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine işaret eder.

Rüyada bulanık su sel görmek manevi olarak çökmekle kalmayacağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sel suyundan kaçmak işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına alamet eder.

Rüyada sel suyundan geçmek para ve zaman ayıracağına, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine tabir olunur.

Rüyada sel suyundan kurtulmak sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sel ve su görmek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments