Rüyada selde boğulan birini kurtarmak

Rüyada selde boğulan birini kurtarmak işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, maddi imkânlarının azalacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, kazancının artacağına, her nimetin lezzetine varacağına işarettir.

Rüyada selde boğulan birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kafanızda şüpheler olabilir.

Rüyada selde boğulan birini kurtarmak üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada selden kurtarmak maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini selden kurtarmak umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada selden birini kurtarmak aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına inanılır.

Rüyada selden adam kurtarmak işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, çalışmalarının karşılığını alacağına delalet eder.

Rüyada insanları selden kurtarmak atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya rivayet eder.

Rüyada selden çocuğunu kurtarmak beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada selden insan kurtarmak yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, hem işinde başarılı olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments