Rüyada bulanık su sel görmek

Rüyada bulanık su sel görmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına delalettir.

Rüyada bulanık su sel gördüyseniz:

  • Hayatınızın belli alanlarında yenilenme enerjisi söz konusu olabilir.

Rüyada bulanık su sel görmek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına işaret eder.

Rüyada sel bulanık su görmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bulanık sel görmek elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada sel suyunda yüzmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, borca batacağına delalettir.

Rüyada sel su baskını görmek kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su sel görmek rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına yorulur.

Rüyada sel suyundan geçmek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada su ve sel görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments