Rüyada sel suyundan kurtulmak

Rüyada sel suyundan kurtulmak hevesinin kursağında kalacağına, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, eksiklerinin farkına varacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, refah içinde olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sel suyundan kurtulmak gördüyseniz:

  • Kendinizi güvende hissetmenizi sağlayacak iş birliklerine yönelebilirsiniz.

Rüyada sel suyundan kurtulmak çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına yorulur.

Rüyada sel sularından kurtulmak duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına yorulur.

Rüyada sel felaketinden kurtulmak yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine inanılır.

Rüyada selden kurtulmak eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, geçiminin güçleşeceğine işarettir.

Rüyada sel baskınından kurtulmak hedeflediği kazancı elde edeceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına delalettir.

Rüyada selden kurtulduğunu görmek kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına tabir olunur.

Rüyada sel ve su görmek iyilik ve güzellik bulacağına, kişinin başarıdan başarıya koşacağına alamet eder.

Rüyada sel suyundan geçmek endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments