Rüyada selde boğulduğunu görmek

Rüyada selde boğulduğunu görmek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, dargınların barışacağına tabir olunur.

Rüyada selde boğulduğunu gördüyseniz:

  • Edineceğiniz tecrübe şimdiye kadar olan biten şeyleri daha iyi anlamanızı sağlayabilir.

Rüyada selde boğulan birini kurtarmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, çok daha mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada selde boğulan birini görmek zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına işarettir.

Rüyada sel suyunda boğulmak hedeflerinin başarıya ulaşacağına, çok yüksek mevkilerde bulunacağına delalettir.

Rüyada selde boğulduğunu görmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada selde yürümek sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık su sel görmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine inanılır.

Rüyada selden zarar görmek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada sel izlemek aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments