Rüyada selde boğulan birini görmek

Rüyada selde boğulan birini görmek hayatının kolaylaşacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada selde boğulan birini gördüyseniz:

  • Sizi çekemeyen kimseler zararlı olmaya kalkışacaklardır.

Rüyada sel suyunda boğulmak sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, maddi olarak zor bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada selde boğulan birini görmek sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına yorulur.

Rüyada selde boğulduğunu görmek kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine işarettir.

Rüyada selde boğulan birini kurtarmak çok sıkıntılı bir hal alacağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine inanılır.

Rüyada dağdan gelen sel görmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine işaret eder.

Rüyada temiz sel suyu görmek eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada deniz sel görmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük sel görmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments