Rüyada temiz sel suyu görmek

Rüyada temiz sel suyu görmek karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına işarettir.

Rüyada temiz sel suyu gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız, geçmişin hatırını hiçe sayarak sizi kötü şekilde kırabilir.

Rüyada temiz sel suyu görmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine rivayet eder.

Rüyada temiz sel görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada su sel görmek yeni bir ortama girileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına işaret eder.

Rüyada sel suyu görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada su baskını sel görmek iş konusunda değişiklikler yapılacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına işarettir.

Rüyada sel suyuna kapılmak çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sel suyundan geçmek hayatının kötüye doğru gideceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada sel suyunda yüzmek iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments