Rüyada sel olduğunu görmek

Rüyada sel olduğunu görmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, yokluk çekmeyeceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sel olduğunu gördüyseniz:

  • Bazi kisilerin sizi engelledigi veya bazi kisilerin eksiklikleri nedeniyle isleriniz bozuldugu hissine kapilabilirsiniz.

Rüyada sel ve yağmur görmek o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada selin içinde yürümek eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada sel basmak ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına inanılır.

Rüyada birini selden kurtarmak yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, kişinin kazancının artacağına tabir olunur.

Rüyada sel ve heyelan görmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye yorulur.

Rüyada yolda sel görmek sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, kavgaların büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada sel izlemek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, ticaretinin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada fırtına sel görmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments